Parteneriate cu firme din Republica Moldova

In luna iunie reprezentantii Parcului Stiintific si Tehnologic Tehnopolis au participat la Forumul Investitional International Balti-2017, Republica Moldova, in cadrul caruia  s-au prezentat oportunitati de investitie si colaborare cu firme din regiunea Balti.

Conform datelor statistice, din numărul total de întreprinderi din Balti, 97,4% reprezintă întreprinderile mici și mijlocii și 2,6% –întreprinderile mari. Sectoarele cele mai atractive pentru antreprenorii locali sunt comerțul (45,1%) și industria prelucrătoare (10,5%).

Sectorul industrial reprezintă sectorul prioritar al economiei locale, potențialul căruia este asigurat de o serie de întreprinderi de importanță națională și internațională, de existența Parcului Industrial ,,Răut’’ și a Zonei Economice Libere ,,Bălți’’.

Daca sunteti interesati de parteneriate cu firme din Republica Moldova, regiunea Balti, va rugam sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii cu privire la top 50 de companii de succes din Balti, date de contact ale specialistilor, bune practici si povesti de success.

URL scurt: http://tinyurl.com/y47dzavm