Forumul Investițional Internațional “Investiții și oportunități de colaborare”, eveniment de brokeraj, organizat pe data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălți, Republica Moldova

Forumul Investițional Internațional “Investiții și oportunități de colaborare”, eveniment de brokeraj, organizat pe data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălți, Republica Moldova

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul TEHNOPOLIS IASI vă invită la Forumul Investițional Internațional “Investiții și oportunități de colaborare”, eveniment de brokeraj, organizat pe data de 7 iunie 2017, în municipiul Bălți, Republica Moldova.

Evenimentul va constitui o platformă importantă de promovare a relațiilor comercial-economice și de stabilire a parteneriatelor de afaceri între companiile din Republica Moldova, Uniunea Europeană, Comunitatea Statelor Independente, precum și țările CEFTA, Asia, etc. Evenimentul este organizat cu suportul Rețelei Europene a Întreprinderilor (Enterprise Europe Network), al autorităților publice centrale și locale și al actorilor internaționali, inclusiv instituții publice și organizații de susținere a mediului de afaceri.

Acesta este cel mai important eveniment investiţional regional din Republica Moldova, care are drept scop promovarea imaginii ţării pe arena internaţională, precum şi a economiei autohtone drept o locaţie atractivă pentru dezvoltarea afacerilor şi investiţiilor. Ediţia curentă va găzdui un amplu program de afaceri, în cadrul căruia vor fi discutate subiecte de actualitate pentru investitori. Forumul se va încheia cu o sesiune dedicată discuţiilor dintre reprezentanţii mediului de afaceri moldoveni şi străini, B2B.

La eveniment se preconizează participarea a peste 100 întreprinderi din Republica Moldova și Romania, reprezentând diverse sectoare precum: agricultura, industria agro-alimentară, IT, textile, sectorul construcțiilor, energie regenerabilă, automotive, industriile creative, etc.

Va rugam sa ne sprijiniti in diseminarea informatiilor catre firmele interesate.
Agenda evenimentului, alte detalii si formularul de inregistrare pot fi accesate la: https://www.b2match.eu/.
Nu se percepe taxa de participare pentru cei care se inregistreaza online.

URL scurt: http://tinyurl.com/yd9jqvg5