Enterprise Europe Network

Europe Enterprise Network

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Parcului Științific și Tehnologic Tehnopolis Iasi ofera serviciile retelei IMM-urilor din judetele Vaslui, Iasi si Botosani.

Scopul Enterprise Europe Network este de a ajuta întreprinderilor mici şi mijlocii să îşi dezvolte potenţialul de inovare şi să le sensibilizeze cu privire la politicile Comisiei Europene.

Având aproape 600 de puncte de contact si 3000 de angajaţi cu experienţă, EEN este cea mai largă reţea din Europa care oferă servicii de informare si consultanta pentru intreprinderi. Acestea sunt disponibile societăţilor comerciale de orice dimensiune, indiferent dacă acestea desfăsoară activităţi de producţie sau oferă servicii, desi sunt orientate in primul rând către IMM-uri, institute de cercetare, universităţi, centre tehnologice, agenţii de dezvoltare a afacerilor si inovării.

EEN_logo
Servicii de consultanţă la dispoziţia întreprinderii dumneavoastră www.enterprise-europe-erbsn.ro

 

 

Despre consorţiul ERBSN

Enterprise Europe Network

Eastern Romanian Business Support Network (ERBSN – Reţeaua pentru sprijinirea afacerilor din estul României) este un proiect dezvoltat de cinci parteneri, din care trei parteneri cu orientare către afaceri şi doi către inovare / cercetare-dezvoltare.

Partenerii consorţiului ERBSN sunt:
• Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa
• Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi
• Camera de Comerţ şi Industrie Bacău
• TehnopolIS SRL Iaşi
• Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est
• IPA SA, sucursala Galaţi

 

Servicii ERBSN

Reţeaua Enterprise Europe din Estul României oferă servicii grupate în 3 module:
• Sprijinirea afacerilor (informare, feedback, cooperare şi internaţionalizare)
• Sprijinirea inovării (transfer de know-how şi tehnologie)
• Sprijinirea participării IMM-urilor în programele UE pentru cercetare şi dezvoltare

 

Servicii generale

Această categorie acoperă toate cele 3 module și sunt oferite de toţi partenerii, prin folosirea de resurse în comun: informare şi asistenţă privind oportunităţile de afaceri sau inovare, finanţare, legislaţie sau cerinţe tehnice (website, infowatch, publicaţii, baze de date, organizare evenimente, instruiri, parteneriate).

 

Servicii specializate

Serviciile specializate sunt furnizate ca asistenţă şi consultanţă cu o valoare adaugată foarte ridicată, în formă de servicii individuale sau pachete de servicii, având ca scop pregătirea pentru încheierea de afaceri sau pentru inovare, cum ar fi relaţiile de cooperare naţională sau internaţională, transferuri de tehnologie sau know-how, aplicaţii ale activităţilor de cercetare-dezvoltare ca inovare în industrie.

Contact:
Email: een@tehnopol-is.ro
Tel.: 0733.448.000

20ro1ox

[social_share/]